Bugün Nöbetçi Ezcaneler
Silvan Belediyesi

Kütük, Hedef Şampiyonluk

30.11.2016

İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Silvan Belediyesi'ne görevlendirilen Kaymakam Murat Kütük, yaptığı açıklamada, iki veya üç dış transferle takımı gücüne güç katarak şampiyonluğu olmayı hedefliyoruz dedi.

Kütük,  "Göreve gelmemizle birlikte belediyenin her alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerinden de başarılı olmayı amaçlıyoruz. Takımın mevcut kadrosuna 2 veya 3 transferle kadromuzu daha da güçlendirip, şampiyonluğu amaçlıyoruz.  İlk Hafta deplasmanda Yenişehir Belediyesi Kayaspor'u 6-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık. ikinci Bu haftada konuk takım Ergani Gençlerbirliğispor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık, üçüncü hafta Diyarbakır Alipaşaspor ile 3-3 berabere kalarak takımın sıkıntı yaşandığı mevkileri daha net bir şekilde gördük, bu mevkilere takviyeler yaparak bu açıklarımızı kapatarak, takımı en üst seviyelere taşıyacağız. Güçlü bir ekibimiz, teknik heyetimiz var, emeği geçen teknik heyetti ve futbolcularımı tebrik ediyorum"dedi.

Silvan Belediyespor Kulübünün koordinatörlüğüne ise, Aslan Bakır getirildi.

Kaynak:http://www.malabadigazetesi.com/haber-26546-kutuk_hedef_sampiyonluk.html