Silvan'da yeni duraklar yapılıyor

07.12.2016

05 Aralık 2016 Pazartesi

Silvan ilçemizde Şehir içi güzergahında olan ve eksiklikleri his edilen yeni yerlere duruk yapılmaya başlanıldığını belirten Kütük, ilçeni değişik yerlerine 15 adet yeni durak yapıldığını belirtti.

Başkan Vekili Kütük, "Silvan ilçemizde daha önce yapılan ve yetersiz olan şehir içi minibüs güzergahında olan 15 noktaya yolcu bekleme duraklarını yerleştirmek için çalışmalara devam ediyor. Birim amirlerimizin tespit ettiği , Yüksekokul, Belediye Karşısı, Silvan Konakları, Trafo Önü, Buğday Pazarı, Üçyol Mevki, Yüksek Mahallesi, Sevgi Koleji, Sanayi Yolu Girişi, Gazi ilkokul Yanı ile Fidan Kent Önü olmak üzere 15 noktaya yeni durakların yapılması için çalışmalarımız süratli bir şekilde devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde bir yerde öğrencilerin kaldırımda şehir içi minibüsü beklerken gördüm ve gerçekten de çok üzücü bir olay, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın bekleyebileceği doğru dürüst durakları bile yok, var olanların bir çoğu da zarar görmüş ancak onarılmamıştır. Bu yeni yapılacak olan duraklarla vatandaşlarımız rahat bir nefes alacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak:http://www.malabadigazetesi.com/haber-26714-silvanda_yeni_duraklar_yapiliyor.html