Çeşitli Proje Temasları için Gebze Belediyesi Başkanı ve Heyetinden Belediyemize Ziyaret

Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve teknik heyetle birlikte Silvan'a gelen Başkan Köşker ilk olarak belediyemize başkan vekili olarak atanan Kaymakam Adem Çelik, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muharrem Filiz, Diyarbakır DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ, Diski Genel Müdür Yardımcısı Fırat Tutşi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mehmet Kesen'le görüştü.

Ziyaretlerinin ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Silvan için hayata geçireceğimiz projeleri Silvan'ın yerel yöneticileri ile birlikte değerlendiriyor, çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. Öncelikli eksikleri dikkate alıp, projelerimizi bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Silvan'ı eski günlerine kavuşturmak için birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz" ifadelerine yer verdi.

İlçesinde yapılacak olan Semt sahaları ve Kent Parklar projesi için Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik ile Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkler arasında protokol imzalandı.

Belediyemiz ile Silvan Kaymakamlığının "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında okullara spor malzemeleri dağıtıldı. Kazım Karabekir ilk okulunda spor malzemelerinin dağıtımı sırasında belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik ile Gebze Belediye Başkanı arasında masa tenisi oynandı. Masa tenisi müsabakası sonrasında masa tenisi ile malzemeler öğrencilere hediye edildi.

Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, "İlçemiz hizmete susamış, yatırım bekleyen bir tarihi kentimiz. Bu bilinçle bizlerde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Silvan Belediyesi, Gebze Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı Genel Müdürlüğünün iş birliğiyle Silvan İlçemizin değişik mahallelerine Spor kompleksleri, park bahçe, alanında olmak üzere projemizi hayata geçirmek için protokol imzalanıp, çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında, bizlere desteklerini esirgemeyen ve kardeş belediyemiz olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Meclis üyelerine, Spor Toto Teşkilatı, Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğüne tüm Silvan halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Proje istişaresinden sonra Gebze Belediye Başkanı Köşker belediye başkan vekilimiz Adem Çelik'e Gebze Belediyesi'nin Fatih'in Fermanları Kitabı'nı hediye ederken, Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik ise, Köşker'e Diyarbakır el işlemeli bakır sanat su ibriği hediye etti.Hediyelerin ardından heyet ilçemizden ayrıldı.

Belediye Başkanımız Haberler Duyurular MEYA Kadın Merkezi Nöbetçi Eczaneler
FacebookTwitter