HABERLER

Belediyemize Ait 3 Aylık Faaliyet Raporu Belediyemize Ait 3 Aylık Faaliyet Raporu Belediyemiz Yaşlı Bakım Hizmeti Projesi Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından Yaşlı Bakım Projesi hayata geçirilmiş olup bu proje kapsamında bakıma muhtaç 33 hane tespit edilmiştir. Şehir Stadyumu Çevre Düzenlemesi ve Ağaçlandırma Çalışması Yapıldı. Silvan Belediyesi Spor Şubesi ve Fen İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile silvan şehir stadında çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması yapıldı. Belediyemiz Tarafından Şehir İçi Yolcu Bekleme Durakları Yapılıyor. Silvan Şehir İçi Güzergahında Tespit Edilen 15 Noktaya Yeni Yolcu Bekleme Durakları Yapılıyor. Belediye Başkan vekili Murat Kütük Tarafından Maddi Durumu Düşük Öğrencilere Mont Yardımı. Silvan Belediyesine kayyum olarak atanan Murat Kütük tarafından Silvan Belediyesi aracılıyla, ilçede maddi durumu düşük olan ailelerin çocuklarına mont dağıttı Vali Aksoy'dan Belediyemize Ziyaret Vali Aksoy beraberindeki heyetle Silvan ilçesi Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Vali Aksoy’a; İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Tekinarslan, Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdür Yardımcısı Halil Bağcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan eşlik etti Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker'den Belediyemize Ziyaret. Kocaeli' nin Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçemiz Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamımız Murat Kütük ile bir araya geldi. SİLVAN BELEDİYESPOR EVİNDE 1-1 KALDI. Diyarbakır Süper amatör liginde mücadele eden Silvan Belediyespor bu hafta kendi sahasında Bismilspor'la 1-1 berabere kaldı.
10
Belediye Başkanımız Haberler Duyurular Kadın Merkezi Nöbetçi Eczaneler