HABERLER

Silvan Belediyespor Sahasında Galip Geldi Silvan Belediyespor Sahasında Galip Geldi Silvan Belediye Spor Deplasmanda Galip Geldi Silvan Belediye Spor Deplasmanda Hebun Alipınar Spor'u 5-2 Yendi Alt Yapı Çalışmalarının Yapıldığı İlçe Merkezimizde Geçici Yol Bakımı Yapıldı. Alt Yapı Çalışmalarının Yapıldığı İlçe Merkezimizde Geçici Yol Bakımı Yapıldı. DİSKİ Müdürü Ahmet Karadağ'dan ilçemize ziyaret DİSKİ Müdürü Ahmet Karadağ'dan ilçemize ziyaret İlçemiz Semt Sahalarına Kavuşuyor. İlçemiz Semt Sahalarına Kavuşuyor. Belediyemiz Tarafından Wushu Takımına Malzeme Yardımı Yapıldı. Belediyemiz Tarafından Wushu Takımına Malzeme Yardımı Yapıldı. Belediyemiz Tarafından Kar Temizleme Çalışması . Belediyemiz Tarafından Kar Temizleme Çalışması . BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YALNIZ YAŞAYAN YAŞLILARIMIZA EV EŞYASI YARDIMI YAPILDI. BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YALNIZ YAŞAYAN YAŞLILARIMIZA EV EŞYASI YARDIMI YAPILDI Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK Birim Müdürleriyle Toplantı Gerçekleştirdi Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK Birim Müdürleriyle Toplantı Gerçekleştirdi Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK Gençlik Spor Müdürlüğü Tesislerini İnceledi. Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK Gençlik Spor Müdürlüğü Tesislerini İnceledi. Belediye Başkan Vekili Adem ÇELİK Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Gönderilen Malzemeleri İnceledi. Belediye Başkan Vekili Adem ÇELİK Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Gönderilen Malzemeleri İnceledi. Silvan Belediyespor Sahasında 4-2 Galip Geldi. Silvan Belediyespor Sahasında 4-2 Galip Geldi.
6 7 8
Belediye Başkanımız Haberler Duyurular Kadın Merkezi Nöbetçi Eczaneler