HABERLER

Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK öğrencilere Karne Dağıttı. Belediye Başkan Vekilimiz Adem ÇELİK öğrencilere Karne Dağıttı. Silvan Şehir Merkezi Çevre Düzenlemesi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Devam ediyor. Silvan Şehir Merkezi Çevre Düzenlemesi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Devam ediyor. Mahallelerimize Trampolin Yapımı. Mahallelerimize Trampolin Yapımı. Gebze Belediyesi Tarafından Gönderilen Kamelyaların Yapımı Tamamlandı. Gebze Belediyesi Tarafından Gönderilen Kamelyaların Yapımı Tamamlandı. Belediyemiz Personel alımı Hakkında Duyuru Belediyemiz Personel alımı Hakkında Duyuru ''Okulumda Spor Yapıyorum Projesi'' kapsamında Spor Malzemesi Yardımı Yapıldı. ''Okulumda Spor Yapıyorum Projesi'' kapsamında Spor Malzemesi Yardımı Yapıldı. Yüksek Mahellesine Park Alanı Yapımına Başlanıldı. Belediyemiz park bahçeler müdürlüğü tarafından yüksek mahallesinde 1300 m² alana park yapımına başlandı. Orta Refuj Ağaçlandırma Çalışmamız Devam Ediyor. Orta Refuj Ağaçlandırma Çalışmamız Devam Ediyor. Belediyemiz Tarafından Cadde Ve Sokaklara Çöp Kovası Monte Edildi. Belediyemiz temizlik işleri müdürlüğü tarafından ilçedeki cadde ve sokaklarda oluşan çevre kirliliğin giderilmesi için kaldırımları çöp kovası monte edildi. Başkan vekili Adem Çelik Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başkan vekili Adem Çelik Muhtarlarla Bir Araya Geldi Belediyemize Ait 3 Aylık Faaliyet Raporu Belediyemize Ait 3 Aylık Faaliyet Raporu Belediyemiz Yaşlı Bakım Hizmeti Projesi Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından Yaşlı Bakım Projesi hayata geçirilmiş olup bu proje kapsamında bakıma muhtaç 33 hane tespit edilmiştir.
7 8
Belediye Başkanımız Haberler Duyurular Kadın Merkezi Nöbetçi Eczaneler