15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçemizde ikindi namazından sonra tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif okunup dualar edildi.İlçe kaymakamımız belediye başkan vekilimiz Mehmet USLU tarafından camii çıkışında vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Programa ilçe şehitliğinde şehitlerimize dualar okunarak devam edildi. Saat 20:00 itibariyle kitlelerle silvan hükümet konağı bahçesinde buluşan halk 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü büyük bir çoşkuyla kutladı. İlçe müftülüğü tarafından dualar ve ilahiler okundu. Program devamında İlçe kaymakamımız belediye başkan vekilimiz Mehmet USLU tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.Saat 21:00'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ulusa sesleniş konuşma sinevizyondan halka gösterildi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi gezildi anı defterine başta ilçe kaymakamımız belediye başkan vekilimiz Mehmet USLU ile konuklar duygu ve düşüncelerini yazdı.Akabinde 15 Temmuz hain Darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitlerimizin sinevizyonda resimleri ve isimleri tek tek okunup dualar edildi.Gece yarısı 00:13 itibariyle selalar okunup program sona erdi.