29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Silvan ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla spor salonunda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Öztürk, büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak bu tutumu yüceltmek ve ileri taşımakla yükümlü olduklarını söyledi.

"Her bölgede ve her insanımızla milletçe devletimizin bekası için emek vermeye, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her kulvarda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerini savunmaya her zamankinden daha fazla kararlıyız." Diyen Kaymakamımız Öztürk, bunun için gerekli olan güce ve tecrübeye sahip olduklarını belirtti.

Daha sonra öğrenciler şiirler okudu, çeşitli gösteriler yapıldı, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin YILMAZ, Alay Komutanı Albay Haydar Onur ŞEHİTOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet GÖKCAN, İlçe emniyet müdür yardımcısı Ahmet BAYKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri ÖZDEMİRAL, birim müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.