29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl Dönümü Münasebetiyle Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

İlçemizde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin YILMAZ, Alay Komutanı Albay Haydar Onur ŞEHİTOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet GÖKCAN, İlçe emniyet müdür yardımcısı Ahmet BAYKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri ÖZDEMİRAL, birim müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.