Belediyemiz Tarihi Değerlerimiz Olan Ali Ağa Konağı ve Üstünler Konağında Restorasyon Yapılması Maksadıyla İnceleme Çalışması Yaptı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Faruk Çelik’in talimatları doğrultusunda Silvan İlçemiz sınırlarında bulunan Atatürk'ün de konakladığı Tarihi Ali Bey Konağı ve Tarihi Üstünler Konağında restorasyon yapılması maksadıyla, Belediye Başkan yardımcılarımız ile ilgili ekiplerimiz gerekli çalışmaları derhal başlatmış olup en kısa sürede nihai sonuca ulaşılması için Belediyemiz tarafından gerekli süreç başlatılmıştır. Silvan ilçemize hayırlı olsun.