Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş Yılı İlçemizde Kutlandı

Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ömer Faruk Çelik makamında tebrikleri kabul etti. Bayram tebriğine Alay Komutanı Vekili Yarbay Nedim KARAKUŞ, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Mesut ACİYAN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet GÖKCAN, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın  Ömer Faruk Çelik tebrikleri kabul edip, kutlamaların yapılacağı tören alanına geçti. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ömer Faruk Çelik günün anlam ve önemine binaen konuşmasını yaptı. Tüm Silvan halkının Cumhuriyet Bayramını kutlamasının ardından tören sona erdi.