Hastane Caddesinde Kaldırım ve aydınlatma çalışması

Silvan Belediyesi, yeni devlet hastanesi yolunda kaldırım ve aydınlatma çalışması başlattı.

Yapımı tamamlanan Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet hastanesinin yolunda kaldırım ve aydınlatma çalışması yapıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Öztürk, yaptığı açıklamada, ilçe sakinlerinin özlemle beklediği belediye hizmetlerine kavuşturulması için tüm imkanları ile çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşların yaşam standardını yükseltecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın hizmetine giren Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi yolunu vatandaşlarımızın rahat ve güvenle kullanabilmesi için kaldırım ve aydınlatma çalışmasını başlattık. Kaldırım ve aydınlatma çalışması hastane yoluna modern bir görüntü sağlayacak. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşması için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir."