İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI VE BERABERİNDEKİ HEYET BELEDİYEMİZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

İlçemize ziyarete gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile İller idaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Faruk Çelik tarafından karşılandı. Silvan ilçe merkezinde çeşitli incelemelerde bulunan Çataklı, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Erdoğan'dan brifing aldı. Bakan Yardımcısı Çataklı, "Silvan ilçemiz tarihi varlıklarıyla bir çok medeniyete beşiklik etmiş tarihi bir kenttir. Bu kentimizin kalkınması ve hak etmiş olduğu konuma kavuşturulması için gerekli destek ve çalışmalar konusunda hep birlikte destek sunmalıyız" dedi.