Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün ebediyete intikalinin 83'nci yılı dolaysıyla Silvan ilçesinde tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezinde devam eden programda konuşan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, Atatürk'ün aklı ve bilimi miras bırakarak ülkeyi muasır medeniyet seviyesine çıkarmayı hedef olarak koyduğunu söyledi.

Kaymakamımız Sayın Murat ÖZTÜRK, "Bugün bizlere düşen ülkemizi daha zengin, müreffeh bir ülke yapmaktır. Bunun yolu da aklın ve bilimin rehberliğinde ehliyet ve liyakati tüm kurumlarda hakim kılmak, adaleti her yönden tesis etmekle gerçekleşecektir." dedi.

Daha sonra öğrenciler şiirler okudu, çeşitli gösteriler yapıldı, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Alay Komutanı Albay Haydar Onur ŞEHİTOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet GÖKCAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi YAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri ÖZDEMİRAL, birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.