Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, Vatan İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti, öğrencilerle görüştü.Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK sınıfları tek tek gezerek, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Okul müdürü Osman Alataş'tan çalışmalar ve salgın tedbirlerine ilişkin bilgi aldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, "Eğitim toplumların geleceğinin güvencesi, teknolojik yarışın hızla devam ettiği dünyada gelişmeyi, refahı sağlayacak en etkin araçtır. Kovid-19 her alanı etkilediği gibi eğitimi de etkiledi. Ama devletimizin aldığı tedbirlerle önce uzaktan şimdi ise hem uzaktan hem de yüz yüze eğitim ile yeni bir sürece giriyoruz. 2021- 2022 yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral ve Şube Müdürü Ensari Bulun da eşlik etti.