Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK Gaziler Günü Etkinliklerine ve Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Silvan ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören yapıldı.Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan, Alay Komutan Vekili Yarbay Nedim Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, kurum müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Teğmen Olcay Çobanoğlu törende bir konuşma yaptı. Jandarma Komando Alay Komutanlığında verilen resepsiyonda, Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, gazi ve gazi yakınlarıyla görüştü.