Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK şehitler için düzenlenen mevlit programına katıldı

PKK'lı teröristlerin 06.09.1996 yılında yola tuzakladığı mayının infilak etmesi sonucu şehit olan 3 güvenlik korucusu için Onbaşılar Mahallesi Şehitler Anıtında düzenlenen Mevlit programına katılan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK, şehitlerin aileleriyle görüştü.

Acılı ailelere sabır ve metanet dileyen Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Murat ÖZTÜRK şehit güvenlik korucularının acılarını derinden hissettiklerini belirtti.

Programa, Alay Komutan Vekili Yarbay Nedim Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.